Kok aan huis Tafel 10 Catering & Events


Wilt u thuis in uw eigen huiselijke sfeer een lunch, brunch of diner organiseren maar wilt u zelf niet de hele dag in de keuken staan zodat u er zelf niet van kunt genieten. Dan bieden wij de mogelijkheid voor een kok-aan-huis. Wij bedenken uw lunch, brunch of diner, samen met u en maken een voorstel op maat.

Natuurlijk houden wij ook rekening met bepaalde dieetwensen. Op de dag van het thuisdiner zijn wij ongeveer 1 uur voor aanvang van de gasten aanwezig. We starten dan met het feestelijk dekken van de tafel en met de laatste voorbereidingen, u kunt gebruik maken van ons servies, glaswerk en bestek.

Ook kunnen wij zorgen voor bijpassende wijnen. Het laten verzorgen van uw lunch, brunch en diner is al mogelijk vanaf 4 personen. Vanaf 10 personen adviseren wij een bedieningsmedewerker, dit kunnen wij voor u regelen.

Wij zullen voor aanvang uitleggen wat we hebben bereid. Natuurlijk kunt u en uw gasten tussendoor vragen stellen, wij leggen graag uit wat en hoe we iets bereiden.

Ook zorgen wij voor de afwas, en maken uw keuken weer tip top schoon.

Een voorbeeld van een menu

Amuse:

Gevuld bladerdeeg met brie, walnoot en honing

Tussengerecht:

Eendenborstfilet op een puree van pastinaak met een saus van rode wijn.

Hoofdgerecht:

Varkenshaas gevuld met een farce van kaas, met een saus van salie, groenten ratatouille en aardappel gratin

Dessert:

Omelet Siberienne (cake) gevuld met vanille-ijs , gebakken ananas en een saus van roodfruit.